Nu på söndag är det dags för ytterligare en Pokémon Go träff i Stockholmsområdet och vi rekommenderar starkt att alla tillgängliga Pokémon entusiaster ger sig av mot slotsträdgården vid 14-tiden på söndag den 2/10-2016.

pokemonEtt flertal företag kommer finnas på plats så som Mediamarkt, Airboard nu, Energi Stockholm och även tre kommer att hålla en genomgång i hur du gör för att på bäst sätt sparar på din mobildata. En annan talare är Nils från Powerbank Experten som kommer gå igenom lite om vad man skall tänka på när man väljer en powerbank till respektive mobiltelefon. De har även även samlat en del  powerbank tester på deras hemsida så du enkelt skall kunna hitta den bästa powerbanken för förlängd batteritid. Något som kanske inte är helt fel att ha med sig på jakten.

Vad de övriga företagen skall marknadsföra:

MediaMarkt kommer finnas på plats för att ge alla pokemonspelare en försmak av vad Virtual reality har att erbjuda. Något som man defintivt inte vill missa. Du kommer även få en chans att testa de nyaste vr glasögonen just nu, HTC Vive. De talar också om möjligheterna till att pokémon go blir tillgängligt i VR i framtiden. Det kommer förklara möjligheterna med PokemonGoVR som bland annat tar upp hur du skall se allt runtomkring dig genom VR glasögonen istället för att se kartan. Du har istället en liten karta i högra hörnet som visar dig vart alla pokemon och pokestop finns tillgängliga!

Energi stockholm kommer att finnas på plats med laddstationer för att ge mobilerna samma kraft som från ett vanligt uttag. Ladda telefonen samtidigt som du spelar. De kommer placera ut dessa vid ett flertal mega pokestop områden i närheten av kungsträdgården.

I övrigt kommer ett flertal butiker att finnas närvarande för att sälja pokémon relaterade produkter såsom t-shirts, kepsar mm. Så se till att finnas på plats nu när nästa etapp av pokémon jakten startar på söndag!